Wie

Wie is Anke Haadsma?

Sociaal, actief, schrijver, sportief, aanpakker, georganiseerd

Mijn vrienden nodigen me altijd graag uit voor een drankje in de kroeg. Als het me lukt ga ik ook graag mee, maar er zijn genoeg momenten dat ik deze gezelligheid af moet slaan. Dan zit ik weer in een zeilboot, doe ik verslag van zeilwedstrijden, sta ik op het voetbalveld of ben ik bezig met een ander leuk project. Het liefst ben ik altijd actief bezig, en het allerliefst doe ik dit op of aan het water. Niet zo gek dat mijn projecten in de PR & Communicatie voor het overgrote deel dan ook watersport ademen.

Van journalistiek naar PR & Communicatie
Na mijn studie Journalistiek aan het Windesheim in Zwolle ging ik aan de slag in de online marketing. Leerde veel op dit gebied, maar mijn hart ging toch sneller kloppen van zeilevenementen. In 2014 melde ik me als vrijwilliger bij de North Sea Regatta, ik ging helpen met de social media van dit zeilevenement. Het was een echte eye opener, wat een energie kreeg ik van dit werk, en wat een geweldige sfeer! De jaren daarop kwamen meer zeilevenementen op mijn pad waar ik meewerkte in het communicatieteam, tot ik zelfs de complete coördinatie van de PR & Communicatie op me nam.

Door die zeilevenementen zijn mijn zomers altijd goed gevuld. In de wintermaanden houd ik mezelf beschikbaar voor communicatie projecten bij bedrijven en organisaties, schrijf en redigeer ik teksten en duik ik weer in de online marketing wereld. Die wintermaanden gebruik ik ook om mezelf nog verder te ontwikkelen in mijn vakgebied, zo kan ik mijn opdrachtgevers altijd net dat beetje extra bieden.

Mijn projecten

De afgelopen jaren heb ik samengewerkt met de volgende partners, organisaties en opdrachtgevers:

Hier tussen staan?

Wil jij hier ook tussen staan? Neem dan contact met me op, dan kijken we wat ik voor jou kan betekenen!