PR & Communicatie

PR en communicatie voor je (sport)evenement of product?

Ik help je met je PR & Communicatie. Van strategie tot uitvoering, plannen maken en invullen.

Organiseer je een evenement, dan is communicatie onmisbaar. Je wilt tenslotte wel dat mensen op de hoogte zijn van je evenement, anders heb je geen bezoekers of deelnemers. Je moet ‘iets’ doen met social media, je moet een website hebben en blijven communiceren met je doelgroep. Daarnaast wil je ook nog persaandacht om je bereik nog verder te vergroten. Hoe zorg je nu dat je al die kanalen op de juiste manier bediend zodat je het maximale bereik krijgt?

Sportevenementen
Ik help je graag! Tot nu toe heb ik 17 evenementen gedraaid, de ene keer nam ik hier de coordinerende rol, en een andere keer zat ik meer op de uitvoerende stoel. Allemaal waren het sportevenementen waarbij de communicatie grotendeels gericht was op de deelnemers, maar ook heb ik ervaring opgedaan bij publieksevenementen zoals de Volvo Ocean Race in Den Haag en een editie van SAIL in Giethoorn.

Sporter of sportteam
Ook voor sporters en teams is pr & communicatie onmisbaar. Je prestaties wil je graag in het grote licht zetten, maar ook je weg naar die medailles wil je delen. Hiermee creeer je een grote fanbase en trek je tevens sponsoren aan waarmee jij jouw sport weer kunt bekostigen. Ik help graag met de vormgeving en uitvoering van je PR & Communicatie.

 

Marketing

Organiseer jij geen evenement, maar wil je wel graag hulp bij je marketing en communicatie? Ook hier help ik je graag bij! Ik heb bij diverse organsiaties ondersteuning geboden in de communicatie. Van vastgestelde projecten tot het compleet meewerken in de dagelijkse werkzaamheden. Ben je meer op zoek naar hulp voor de marketing van een boek, app, website of ander te launchen product? Ik help je graag met een marketing plan en de uitvoering hiervan!

Social Media

Tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven, organisaties en evenementen. Je moet iets met social media, maar wat? Welke kanalen passen bij jouw boodschap en hoe bereik je jouw doelgroep? Samen gaan we aan de slag met jouw kanalen en maken een planning voor in te zetten berichten. Ik help je met adverteren op social media en inrichting van je kanalen.

Afhankelijk van de behoefte ga ik aan de slag met 1 specifiek kanaal, of bepaal ik je gehele social media strategie. Ik kan slechts adviseren, maar ook de complete uitvoer doen. Afhankelijk van de frequentie, grootte van je bereik en duur van de werkzaamheden reken ik verschillende tarieven. Altijd op maat gemaakt en vooraf gecommuniceerd. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Hieronder een overzicht van mijn basis tarieven.

Basis tarieven

  • Social media planning: €80,-
  • Social media strategie + planning: €250,-
  • Compleet ingevulde en geplande posts: €100,- (per 5 posts)

Tarief op maat gemaakt

Wil je verdere ondersteuning in je social media strategie en uitvoering voor bijvoorbeeld je evenement of organisatie? En zoek je hierbij structurele ondersteuning? Voor een vooraf afgesproken bedrag per maand of per uur gaan we samen aan de slag.

Marketing

Wil jij verder kijken dan alleen je social media? Komt er bijvoorbeeld een lanceer datum aan van je boek, app, website of ander product? Ben je (semi)professioneel sporter of een sportteam en wil je meer publiciteit? Dan is je marketing strategie essentieel. Ik help je hier graag bij, zowel in de advisering als de uitvoer.

Marketing plan advies
De basis van je marketing plan kunnen we in 1 dag al samen opzetten. Hiervoor krijg je van mij van te voren een compleet huiswerkpakket zodat we op de plandag direct aan de slag kunnen. Na een aantal weken kijken we nog eens of je op het goede spoor zit of dat we het plan moeten bijstellen. Voor de plandag reken ik een vast bedrag.

Marketing plan uitvoer
Uit je marketing plan komen allerlei acties die je gaan helpen in je zichtbaarheid. Zo ga je de pers actief benaderen, je social media op de juiste manier inzetten en een contentplanning bijhouden. Natuurlijk help ik je hier graag bij en neem deze zorgen uit handen. Kun jij je focussen op waar je goed in bent! Voor de uitvoer van je marketing kunnen we samen naar een passend tarief kijken.

Tarieven

  • Marketing plan advies: €120,-
  • Marketing plan uitvoer: vanaf €60,- per uur of een vooraf bepaalde project prijs