Freelance journalist
Freelance journalist

Publicaties

Voor mijn werk schrijf ik veel. Hieronder vind je alle publicaties van mijn werk als storyteller en journalist. Ik schrijf voor diverse opdrachtgevers en media, de onderwerpen hebben altijd te maken met de thema’s zeilsport, duurzaamheid, ondernemen en Libanon.

19.8 Beirut Challenge

19.8 Beirut Global Sports Challenge

Voor de 19.8 Beirut Global Sports Challenge sprak ik met enkele sporters over hun bijzondere challenges om geld op te halen voor Libanon. Naast geld ophalen wilden ze ook bewustzijn creëren voor de situatie in hun land. De artikelen zijn gepubliceerd op Blendle, klik op de links hieronder om ze te lezen!

Dutch Water Week

Van 27 mei tot en met 5 juni 2022 vindt de eerste editie van de Dutch Water Week plaats. In aanloop en tijdens dit event schrijf ik diverse verhalen voor de organisatie. Klik op de titels hieronder voor die verhalen.

Vegan Food Tour Utrecht

Een inspirerend avontuur in de wereld van vegan eten in Utrecht

Wie denkt dat vegan eten iets van de laatste jaren is, heeft het mis. Dat leer ik tijdens de Vegan Food Tour Utrecht van Patrick. Een tour waarbij je helemaal niet vegan of vegetariër hoeft te zijn om mee te lopen. “Maar grote kans dat je na deze tour wel vegan bent”, belooft Patrick.

Lees dit artikel hier     

Is dit Nederland? Een verblijf in Haven Lake Village

Mijn avontuur start in het drukke Hilversum. Vanuit hier fiets ik door de drukke stad richting Kortenhoef. Alleen de fietstocht al brengt me tot rust. Dat ik in het Gooi ben, is me wel duidelijk. De huizen waar ik langs fiets zijn gigantisch, ik kan er alleen maar van dromen. Langzaam verandert de drukke stad in uitgestrekte weilanden, watertjes en smalle wegen die me naar Haven Lake Village brengen. Hier is niets meer te merken van het drukke Hilversum.

Lees dit artikel hier

Jeugd WK en WK zeilen

In de zomer van 2021 vindt het Jeugd WK zeilen in Scheveningen plaats. Volgend jaar, in 2022, volgt het WK zeilen. In aanloop naar deze wereldkampioenschappen, schrijf ik verhalen voor het Waterportverbond. Klik op de titels hieronder voor die verhalen.

Foto: Jasper van Staveren