Tekstschrijver

Hulp nodig met je teksten?

Ik redigeer je teksten. Ook schrijf ik teksten. Van website teksten tot nieuwsbrieven en persberichten.

Je verhaal zo kort en bondig mogelijk opschrijven, op zo’n manier dat het nog steeds begrijpelijk is voor de lezer. Het schrijven van echt goede teksten is vakwerk. In een goede tekst spreek je de juiste doelgroep aan, staan geen taalfouten, is de informatie begrijpelijk en kan de lezer achteraf vertellen wat hij of zij heeft gelezen.

Hier help ik je graag bij, of je nu alleen wat eindredactie nodig hebt of ik je complete tekst moet schrijven. Bekijk hieronder de verschillende opties en vraag direct jouw tekst aan.

Redigeren: light & heavy

Laat je geschreven tekst redigeren zodat jij een foutloos geschreven tekst overhoudt. Of het nu een tekst voor een website, een nieuwsbrief, persbericht of compleet verslag is. Ik reken een prijs per woord, zo weet je van te voren hoeveel je kwijt bent. Makkelijk en overzichtelijk.

Pakket Light
Wil je de tekst alleen gecheckt op taalfouten en je eigen schrijfstijl behouden? Kies dan voor het light pakket, hierbij klopt je tekst taalkundig.

Pakket heavy
Wil je dat je tekst niet alleen taalkundig wordt nagekeken, maar ook op schrijfstijl en gericht op de juiste doelgroep? Kies dan voor het heavy pakket, hierbij ontvang je van mij een herschreven tekst waarmee je jouw doelgroep op de juiste manier aanspreekt.

Tarieven

  • Pakket light: €0,10 per woord
  • Pakket heavy: €0,15 per woord

Schrijven: light & heavy

Het schrijven van een tekst kan veel hoofdbrekens opleveren. Even snel iets schrijven is er vaak niet bij, je wilt de juiste doelgroep aanspreken, zoveel mogelijk informatie geven en ook nog een foutloze tekst publiceren. Ik help je hier graag bij, of je nu een nieuwsbrief schrijft, een persbericht of compleet verslag nodig hebt. Ik reken een prijs per tekst, waarbij een tekst gemiddeld 600 woorden telt. Van te voren spreken we de lengte van je tekst af, zo weet je direct wat je kwijt bent. Makkelijk en overzichtelijk.

Pakket Light
Heb je alle informatie voor je tekst al bij elkaar en hoeft dit alleen nog in een verhaal gegoten te worden? Kies dan voor het light pakket, samen bepalen we hoe lang de tekst wordt.

Pakket heavy
Heb je advies nodig over wat je precies wilt vertellen, moet er nog informatie gezocht worden en weet je ook niet precies in welke vorm het verhaal verteld moet worden? Kies dan voor het heavy pakket. Met dit pakket ontvang je een op maat gemaakte offerte.

Tarieven

  • Pakket light: €100,- per 600 woorden
  • Pakket heavy: vanaf €120,- per 600 woorden

SEO teksten: light & heavy

Wil je dat jouw website goed gevonden wordt? Dan zijn de teksten op je website heel belangrijk, met de juiste zoekwoorden, relevante content en geoptimaliseerde teksten plaatst Google jouw website al snel hoger in de zoekresultaten. Het schrijven van die teksten kost net dat beetje extra werk, maar levert ook zoveel meer op. Ik help je met het schrijven van SEO teksten. Met een prijs per pagina weet je van te voren precies wat je kwijt bent. Makkelijk en overzichtelijk.

Pakket Light
Wil je de teksten op je website geoptimaliseerd hebben voor SEO? Kies dan voor het light pakket, hierbij loop ik je teksten na en herschrijf ze aan de hand van een zoekwoordenonderzoek.

Pakket heavy
Wil je niet alleen dat je teksten SEO technisch kloppen, maar wil je ook advies in de inrichting van je website en misschien zelfs adverteren via Adwords? Kies dan voor het heavy pakket, hierbij lopen we samen je website na en geef ik je een advies over de inrichting van je website. Dit advies kan ik vervolgens voor je uitvoeren tegen een op maat gemaak tarief.

Tarieven

  • Pakket light: €100,- per webpagina
  • Pakket heavy: €100,- per advies